En Çok Tercih Edilen 10 Protein Tozu

En Çok Tercih Edilen 10 Protein Tozu
Her spora baslayan kisinin aklinda protein tozu vardir.En cok sorulan sorulardan biriside "En iyi protein tozu hangisi?".Buna kesin bir cevap vermemiz mumkun degil.Fakat belirli yonleriyle markalari siralayabiliriz.Yaptigim birkac arastirma sonucu ortaya cikan bu sonucu sizlerle paylasacagim.Bu yazida en iyi protein tozunu degil en cok tercih edilen protein tozlarini siralayacagim.Neden tercih edildiklerinide yazacagim.Buna gore sizler de kendinize gore uygun olan protein tozuna karar verebileceksiniz.

Weider Premium Whey Protein

Bu urunun hammaddesinin cok yuksek biyolojik degeri var.%25 BCAA amino asit bulundurur.Saf halde ilave edilmis 2000mg Glutamin icerir.Emilim suresini hizlandirmak icin izole whey icerir.






Optimum Gold Standard Whey

Bu urunun en onemli ozelligi uygun fiyati.Whey protein icerigi kalitelidir.5500 mg BCAA amino asiti icerir.emilimi hizlandirmak icin izole Whey proteini icerir.






BSN Syntha-6

İzole Whey, Konsantre Whey, Kalsiyum Kazeinat, Miselar Kazein, İzole Süt ve Yumurta Proteini icermesi.Zengin mineral icerigi.Yuksek oranda lif icerigi.






Hardline Whey 3Matrix

Her olcekte 35gr protein icerigi.Hidrolize, İzole ve Konsantre icerigi.7900mg BCAA amino asit icerigi.Enerji verici 3000mg Kreatin Monohodrat icerigi.







Multipower Whey Protein Isolate 100

0 yag,seker ve karbonhidrat orani mevcut.%90 uzerinde Whey protein icerigi.Yuksek BCAA aminoasit orani.Cok hizli emilim suresi.







Weider CFM Whey Protein

Servis basina 0 yag ve seker.CMF teknoloji ile gelistirilmis.0'a yakin laktoz orani.%45'e yakin temel amino asit icerigi.







Dymatize ISO 100Olimp Whey Protein

0 yag ve seker icerigi.HIdrolize edilmis izole protein icerigi.Yuksek oranda BCAA amino asit icerigi.Ayni zamanda hizli emilim.







VPX Zerocarb

%90'a yakin protein icerigi.Tadi digerlerine gore daha iyi.Laktoz icerigi yok.0 yag,seker ve karbonhidrat orani.






Nutrade Premium Protein

CMF yontemiyle uretilmis izole Whey protein icerigi.Yuksek oranda saf Glutamin icerigi.Yuksek biyolojik degerlere sahip ve tatlandirici icermiyor.






Olimp Whey Protein

CFM ile uretilmis %75'lik whey protein icerigi.Yuksek oranda BCAA amino asit degeri.Dusuk yag ve karbonhidrat orani.









Anonim olarak yorum yapabilirsiniz.
EmoticonEmoticon