Hardline Nutrition Protein Tozu İncelemesi

Sizlere ilk önce hardline nutrition markası hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.Türkiye’nin ilk sporcu gıdaları üreticisi olan hardline nutrition %100 Türk firmasıdır. Firma aynı zamanda helal sertifikası bulunan tek firmadır.10 yılı aşkındır vücut geliştirme,fitness  ve diğer tüm spor dallarına hizmet veren kavi gıda Türk milletinin gurur kaynaklarındandır. Hardline nutrition protein tozu,aminoasit,sporcu performans arttırıcı grupları,yağ yakıcılar,vitaminmineraller,kilo ve hacim arttırıcı ürünler ve son olarakta sporcu giyim ve aksesuarı üzerine faaliyet göstermektedir.

Hardline Whey 3Matrix Nedir ?

Hardline whey 3matrix üç aşamalı kompleks bir protein tozudur. İçerisinde konsantre whey,izole whey ve hidrolize whey bulunur. Kana karışma süresi bakımından üç aşamalı bir protein tozu olduğu için vücudunuzun protein ihtiyacını saatlerce karşılar. İçerisindeki amino asit değerleri ise tatmin edicidir. Bununla birlikte karışımı ve tadı harikadır. Servis sayısı 52’dir. 2300 ve 908 gramlık ambalajlarda satışa sunulmaktadır.Aroması seçenekleri ise çilek ve çikolatadır.Piyasa fiyatı ise 189 TL’dır.

Ürün kullanımı :

250 ml su ile 2 ölçek(44 gr)tozu karıştırıp, sabah uyanır uyanmaz ve antrenmandan hemen sonra tüketmelisiniz.

Hardline Hipro IsoWhey 1400 Gr Nedir ?

Hardline Hipro IsoWhey %100 izole(isolate) bir protein tozudur.4:1:1 oranında zenginleştirilmiş glutamine ve bcaaiçerir.Davisco Foods tarafından üretilen optimum goldstandard ile hammadde kalitesi tamamen aynıdır.Servis başına 2 gram glutamin ve %25 oranında BCAA ihtiva eder. Ürün çok saf bir protein tozuna sahip olduğu için emilimi çok hızlıdır. Bununla birlikte laktoz içermediği için mide de şişkinlik yapmaz. Yağ oranı ise sadece %1’dir. Ürün 1400 gram olup 56 servistir.Çikolata ve saf katkısız aromaları mevcuttur. Karışımı ve lezzeti ise 10 üzerinden 10’dur. Piyasa fiyatı ise 219 TL’dır.

Ürün Kullanımı :

300 ml su ile 1 ölçek Hardline Hipro'u karıştırarak antrenmandan 30 dk önce ve antremanın hemen ardından tüketmenizi tavsiye ediyoruz.

Hardline Vmax Protein 2300 Gr

Hardline Vmax Protein 2300 Gr soy protein kaynaklı bir protein tozudur. Yani bitkisel soyadan elde edilmiştir.Soyaproteinine ek olarak içerisinde kompleks amino asitler mevcuttur. Soya proteini çok sağlık bir protein çeşitidir.Wheyprotein tozundan daha yavaş sindirilir fakat kazein süt proteine göre ise daha hızlı sindirilmektedir. Bu sebeple orta sınıf bir protein tozu diye çeşiti diyebiliriz.İçeriğineglutamine,bcaa,taurin,arjinin ve kreatin takviyesi edilmiştir.Ürün 82 servistir.Piyasa fiyatı ise 129 TL’dır.

Ürün Kullanımı :

1 ölçeği 300ml su ile karıştırarak spordan 30dk önce ve spordan hemen sonra tüketiniz.
Bu ürünleri ise internetten güvenle satın alabileceğiniz birkaç adres var. Bunların arasından bize göre en güvenilir ve en kaliteli hizmeti veren aloprotein.com‘dur. Uzman kadro ve %100 orijinal ürün stoğuna sahip olan aloprotein ekibini yerinde ziyaret ettik ve gerçekten bizi çok etkiledirFitnessdestek.net’ten 10 üzerinden 10 puan aldılar. Firma sahibi genç iş adamı Ömer Karakol ile görüşürken fitnessdestek.net takipçilerine özel indirim kuponu rica ettim. Kendileri bizi sağolsunlar kırmadılar 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olan bu kodunu kullanabilirsiniz. İndirim kuponu değeri 10 TL’dır.

Kupon kodu : FD10

Teşekkürler keyifli günler diliyoruz.

Anonim olarak yorum yapabilirsiniz.
EmoticonEmoticon