Aloprotein.com Şikayet ve Güvenilir mi ?


Aloprotein.com hakkında Fitnessdestek.net ekibimize bazı sorular geliyor. Firmanın güvenilir olup olmadığı hakkında endişeler içeren mailler alıyoruz.Bu konuda sizleri aydınlatmak istiyoruz. Aloprotein.com ekibini bizzat çalışma ofislerinde ziyaret etme şansı bulduk. Son derece modern çalışma ofisleri ve çok ciddi kalabalık çalışan uzman bir ekipleri var. Firma sahipleri Ömer Karakol,Murat Karakol,Emir Karakol ve Gökhan Baş'la ofislerinde ziyaret edip sohbet etme imkanı buldum. Kendilerinin ve firmalarının vizyoner yapısını görünce çok etkilendim. Sisteme ve altyapıya yaptığı yatırımlar beni çok etkiledi. Perakende ve toptan depoları birbirinden ayrı şekilde çalışıyor. Muhteşem ilgili uzman teknik destek ekipleri var. Telefon ve site üzerinden canlı destek hatları neredeyse gün içerisinde 20 saat faal şekilde çalışmakta. Müşterilerine oldukça yakın ilgi gösteriyorlar. 

Ayrıca güvenilirlik açısından baktığımızda Türkiye'nin en populer, en başarılı sporcularına sponsor olmuş durumdalar. Ünlü milli vücut geliştirme sporcusu Ersin Kuruel  ve Profesyonel MMA Kafes dövüşçüsü Murat Kazgan'a sponsorluk yapıyorlar. Unutmayalım ki Murat Kazgan'ın bir diğer sponsoru Turkish Airlines'tır. Turkish Airlines ile birlikte Aloprotein.com sponsorluğunu yapabiliyorsa bu firmanın ne kadar ciddi bir firma olduğunun bir diğer göstergesidir. Türkiye genelinde Alışveriş merkezlerine supplement shop açmaya başladılar. Hatta yeni açılacak olan mağazalarının tasarıma dekoruna bakma fırsatım oldu sanırım Türkiye'nin görsel olarak en iyi supplement mağazası olacak. Bununla beraber firma kurucuları daha önce uluslararası e-ticaret anlamında 10 yıllık deneyime sahipler. Supplement kullanıcılarını bir müşteriden öte görüyorlar. Asla ürün kullanımında yanlış yönlendirmeler yapmayıp zarar etme pahasına bile olsa ilkeli dürüst ticaretlerinden vazgeçmiyorlar. Bununla beraber aloprotein.com 'u google'dan araştırdığınızda ekşi sözlük dahil birçok yerde olumlu feedbacklere rastlayabilirsiniz. Türkiye'de sporcu gıdaları sektöründe devrim yapacaklarına şahsen biz fitnessdestek.net olarak inanıyoruz. Bizlere gelecek iki yıl içerisinde hayata geçirmeyi planladıkarı projeleri anlattılar. Bu projeler bizi çok etkiledi. Sporcu gıdaları sektörüne yön verecek olan bu projeleri henüz kimseye açıklamıyorlar. Fakat benimle kimseye söylememem koşuluyla anlattılar. Bu ince davranışlarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Kısacası fitnessdestek.net aloprotein.com 'a %100 güveniyor ve tavsiye ediyor. Siparişlerinizi verirken muhteşem hediye seçeneklerinden faydalanmayı da unutmayın diyoruz ve keyifli alışverişler diliyoruz.

100 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE AŞAĞIDAKİ KUPON KODU İLE 10 TL İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞ YAPABİLİRSİNİZ.

KUPON KODU : FD10

1 yorum:

Sitenin tamamen guvenilir oldugu konusunda ben de hemfikirim. Belki de onlarca kez siparis verdim. Cok nadiren kargo bir sonraki gune sarkti. Maddiyattan ziyade faydacilik konusuna daha cok onem veriyorlar. Butcenize uygun urun alternatifleri sunuyorlar. Hepsi bir yana urunleri aldiklari distrubutorler en guvenilir olanlar. O yuzden buradan aldigim urunlerde aklimda suphe kalmiyor. Eger yeni bir markaysa bunun lab analizlerini de yaptiriyorlar. Kimi zaman hesapta olmayan hediyeler yollayabiloyorlar. Eger musteriye karsi tutumlarini degistirmezlerse cok zaman gecmez bu site ulkenin en cok tercih edilen sitesi olur diye dusunuyorum.

Anonim olarak yorum yapabilirsiniz.
EmoticonEmoticon